Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden!

Bestelling & Levering

Wij zijn er trots op dat we jou als klant altijd GRATIS verzending kunnen aanbieden door heel Nederland en België. Wij sturen je bestelling meteen door naar de leverancier die diezelfde dag nog jouw pakketje verzendt. Afhankelijk van waar je woont, doet het pakketje er dan gemiddeld nog 7-10 dagen (Nederland) of 14-18 dagen (België) over om jouw brievenbus te bereiken.

Externe factoren als feestdagen, rampen en pandemieën hebben sowieso invloed op de levertijd, maar zullen in de meeste gevallen beperkt blijven tot een paar dagen extra ;)

Wij hebben over de hele wereld leveranciers zitten omdat we het hele internet afstruinen naar de handigste en leukste producten voor jou. Daarom kan het zo maar gebeuren dat als je 2 producten besteld, het ene product uit Duitsland en het andere product uit Mexico verzonden wordt. Beiden worden bij de douane anders behandeld en daardoor kan het gebeuren dat je bestelling in delen binnen komt. Mocht je je er zorgen over maken, schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Je bestelling volgen

Gelijk nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een e-mail met een link naar onze trackingpagina. Hier kun je 24 uur per dag de status van je bestelling en de verwachte levertijd volgen.

Vragen over je bestelling?

Heb je een vraag over je bestelling of een product? Of wil je toch nog een product toevoegen? Neem contact met ons op! Twijfel niet, gewoon doen!

Altijd GRATIS verzending

Of je nu voor € 5 of voor € 500 bestelt, bij ons betaal je nooit verzendkosten!

Snelle klantenservice

Onze klantenservice staat elke dag voor je klaar... ook met 30 graden, ook met kerst... ELKE DAG!

100% Tevredenheidsgarantie

Ben je niet 100% tevreden over je bestelling? Je kunt 14 dagen eenvoudig retourneren.